Karhumaailmanloppu on todellisuutta uudessa The Behemoth -pelissä

The Behemothin Game 4 paljastuu pian. Myös Team Meatillakin on meneillään jotain kummaa.

20.8.2014 20:07

Castle Crashers -kehittäjä The Behemoth on paljastamassa seuraavan pelinsä pian. Työnimellä Game 4 kulkevasta projektista on julkaistu nyt ensimmäinen kiusoittelutraileri, jossa mystinen karhumaailmanloppu on laittanut kaikki mullin mallin.

The Behemothin virallisen blogin mukaan Game 4:ää on kehitetty siitä lähtien, kun kehittäjät saivat ulos Battleblock Theaterin Xbox 360:lle viime vuonna. Tiedossa ei tarkalleen ole vielä, millainen peli kyseessä on. The Behemoth on toistaiseksi kertonut vain, että Game 4 edustaa genreä, jollaisen parissa studio ei ole vielä aiemmin työskennellyt.

Game 4:n on tarkoitus olla pelattavissa 29. elokuuta starttaavilla PAX Prime -messuilla Yhdysvalloissa.

The Behemoth ei ole tosin ainut tunnettu pienemmän piirin kehittäjä, joka on hiljattain lähtenyt kiusoittelulinjalle. Myös Super Meat Boysta tunnettu Team Meat nimittäin julkaisi hiljattain mystisen A Voyeur for September -nimisen videon, joka ilmeisesti vihjaa jonkinlaisen ”live action -hiippailupelin” tulosta. Reilun vuoden ajan Team Meatin on tiedetty olleen kiireinen lähinnä kissapelinä Mew-Genicsin kanssa, minkä ohella studion perustajajäsen Edmund McMillen on myös avitellu Binding of Isaac Rebirthin kehityksessä.

Ilmeisesti myös A Voyeur for September -mysteeri selviää myös PAXin aikana.

Lähde: The Behemot, Team Meat

Lisää luettavaa