Kansakunnan sekaisin saanut vocaloid-tyttönen jatkaa lännen valloitusta

Sega on tuomassa Hatsune Miku: Project Diva F2nd -rytmipelin länteen edellisosan saaman hyvän menestyksen myötä.

25.3.2014 18:08

Japanissa ilmiöksi muodostunut virtuaalinen poptähti Hatsune Miku näyttää tulleen länteen jäädäkseen. Viime vuonna ensin PlayStation 3:lle ja myöhemmin Vitalle julkaistu rytmipeli Hatsune Miku: Project Diva F on osoittautunut täälläkin päin niin suureksi menestykseksi, että julkaisija Sega on nyt tuomassa pelin jatko-osan myös sekä Pohjois-Amerikkaan että Eurooppaan.

Hatsune Miku: Project Diva F2nd nähdään niin PlayStation 3:lla kuin kuin Vitallakin tulevana syksynä ja tällä kertaa molemmista versiosta on tarkoitus tarjoilla fyysiset versiot. Toiminnaltaan peli nojaa vahvasti edeltäjänsä jo esittelemään rytmikkääseen nappien paineluun painottuvaan pelaamiseen, jota tehdään suosittujen Miku-kappaleiden tahtiin.

Uusimmassa osassa popittamana päästään 40 kappaletta, joiden joukosta löytyy sekä remiksattuja klassikoita että myös hieman tuoreempaakin kamaa. Paluun pelin myötä hiotussa muodossa tekee myös aiemmasta pelistä tuttu Edit-tila, joka mahdollistaa esimerkiksi omien videoiden ja pienten rytmipelien rakennuksen.

Lähde: Sega Blog

Lisää luettavaa