Kallotyttöjen kina ei ole ohi: PS4 ja Vita liittyvät taisteluun

Lab Zero Gamesin Skullgirls-mätkintäpeli ei voi olla maistamatta uuden konsolisukupolven suloista nektaria. Peliä ollaan kääntämässä nyt myös PlayStation 4:lle (ja Vitalle).

11.7.2014 15:21

Pienen mutta sitäkin pippurisemman piirin taistelupeli Skullgirls on saapumassa PlayStation 4:lle ja Vitalle. Kahden vuoden ikäinen mättökokemus sijoittuu uusiin koteihinsa vielä tämän vuoden aikana.

PlayStation 4:lle ja Vitalle peli julkaistaan sen uudella Skullgirls: Encore -nimellä ja sen pitäisi olla uusilla alustoilla aikalailla kaiken kattava kokonaisuus. Vanhan tutun pääpelin ohella uusien versioiden luvataan sisältävän myös kaikki joukkorahoituksen avulla Skullgirlsiin kehitettävät lisäsisältöhahmot sekä kaiken maailman tarinatilat, kentät ja vastaavat, jotka peliin on ajan myötä lisätty.

Tarkempaa julkaisuajankohtaa kehittäjä Lab Zero Games ei ole vielä uusille versioille vielä antanut. Hinnoittelustakaan ei ole ollut vielä puhetta, joten mahdollisen Cross-Buy-mallin hyödyntäminen on sekin vielä arvoitus.

Jo ennalta Skullgirlsia on voinut pelata niin PlayStation 3:lla, Xbox 360:llä kuin pc:lläkin. Ainakin tällä hetkellä näyttää siltä, että Xbox One on jäämässä tyystin ilman kallotyttöjen kohtaamisia.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa