Kaksivuotias Guild Wars 2 saa ensimmäisen lisälevynsä – tässä on Heart of Thorns

Guild Wars 2:n ensimmäinen maksullinen lisälevy tulee olemaan kokemus nimeltä Heart of Thorns.

25.1.2015 06:12

Reilut kaksi vuotta vanha massiiviroolipeli Guild Wars 2 on saamassa ensimmäisen maksullisen lisälevynsä. Teksasissa parhaillaan käynnissä olevan PAX South -tapahtuman yhteydessä kehittäjä ArenaNet julkisti Heart of Thornsin, joka tullaan julkaisemaan peliin sekä fyysisessä että digitaalisessa muodossa.

Hearth of Thornsin keskiössä tullaan näkemään uusi Maguuma Jungle -alue, joka luonnollisesti pakataan täytteen uutta pelattavaa niin erilaisten pomojen, tapahtumien, tarinoiden kuin tehtävienkin muodossa. Luvassa on myös tuore linnoitusten puolustamiseen ja valloittamiseen keskittyvä PvP-tila Stronghold ja kokonaan uusi World versus World -taistelua tarjoava Borderland-areena.

Myös uusi hahmoluokka Revenant liittyy peliin mystisine voimineen ja raskaine haarniskoineen.

Varsinaista tasokattoa Heart of Thorns ei Guild Wars 2:ssa nosta, mutta se ei tarkoita, että hahmonkehitys oltaisiin laajennuksessa unohdettu. ArenaNet pyrkii tarjoamaan jo tason 80 saavuttaneille mielenkiintoista tekemistä tällä kertaa erityisesti uusilla Mastery- ja erikoistumisjärjestelmillä. Masteryt asettavat pelaajat oppimaan esimerkiksi riippuliidon tapaisten taitojen hallintaa, kun taas erikoistumiset monipuolistavat muun muassa hahmojen käytössä olevaa kyky-, mekaniikka- ja asetarjontaa.

Toistaiseksi ei vielä ole tiedossa, milloin Heart of Thorns on määrä julkaista ja mihin hintaan. Varmaa tosin jo on, ettei laajennuksen pelaaminen tule vaatimaan kuukausimaksua.

Silmällä Heart of Thornsin tuloa voi yrittää pitää laajennuksen virallisen kotisivun kautta.

Lähde: ArenaNet, Polygon

Lisää luettavaa