Kaksin verroin Zeldaa tälle vuodelle! Nintendo vahvisti Link’s Awakeningin ja Cadence of Hyrulen julkaisupäivät

Switchin tämän vuoden Zelda-pelit tupsahtelevat kehiin vielä ennen talvea.

11.6.2019 22:18

Tämän vuoden yllättävät The Legend of Zelda -seikkailut Link’s Awakening ja Cadence of Hyrule on molemmat saatu päivättyä Nintendon toimesta. E3:n alla vahvistettiin, että Cadence of Hyrule jammaa tiensä Switchille tällä viikolla 13. kesäkuuta, kun taas uusi Link’s Awakening lähtee seikkailuun 20. syyskuuta.

Molemmat peleistä saivat tietysti vielä omat E3-trailerinsa. Cadence of Hyrule jatkaa videollaan pelin rytmipohjaisten luolastoseikkailumekaniikkojen esittelyä. Link’s Awakeningin osalta näkemään päästään puolestaan lisää otteita siitä, miten klassinen Game Boy -seikkailu on tehty uudelleen Switchia varten.

Pieni lisäominaisuus on myös paljastunut Link’s Awakeningiin. Mukaan peliin on ujutettu mahdollisuus rakentaa nimittäin omia pieniä haasteluolastoja. Tämä tapahtuu hyödyntämällä erilaisia palasia, joita on mahdollista ansaita pääseikkailun varrella. Luolastojen pariin houkutellaan varsinkin pienin palkinnoin.

Zeldasta ei ole pulaa tämän vuodenkaan jälkeen. E3:ssa kuultiin saatiin yllätysvahvistus, että The Legend of Zelda: Breath of the Wild on saamassa jatkoa.

Lisää luettavaa