Kaksin kappalein Assassin’s Creediä syksyllä

Uudelle konsolisukupolvelle saapuva Assassin's Creed Unity ei ole pelisarjan ainoa julkaisu tänä vuonna. Myös vanhat konsolit saavat osansa salamurhaseikkailusta.

16.5.2014 05:00

Ubisoft paljasti eilen illalla tuoreimman tulosjulkistuksensa yhteydessä työstävänsä kahta Assassin’s Creed -peliä tulevaksi syksyksi.

Ranskalaisstudion toimitusjohtaja Yves Guillemot vahvisti aikaisemmin paljastetun Assassin’s Creed Unityn ilmestyvän pelkästään uuden sukupolven konsoleille ja pc:lle. Vallankumouksen ajan ranskaan sijoittuva Assassin’s Creed Unityn paljastettiin myös olevan kaikkiaan kymmenen Ubisoftin studion käsialaa. Vetovastuu Unityn kehitystyöstä on aikaisempien osien tapaan Ubisoft Montrealin käsissä, mutta kehitykseen osallistuvat myös Toronton, Singaporen, Quebecin, Annecyn, Shanghain, Chengdun, Kiovan, Montpellierin and Bukarestin studiot.

Assassin’s Creed Unityn ohella pelaajat pääsevät syksyllä seikkailemaan assassiinien kengissä myös vanhalla konsolisukupolvella. Guillemot ei paljastanut Xbox 360:lle ja PS3:lle ilmestyvän pelin nimeä tai asetelmaa, mutta pelin odotetaan saapuvan kauppoihin samoihin aikoihin Assassin’s Creed Unityn kanssa.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa