Kaipasitko lisää pelattavaa? The Game Awardsissa julkistetaan yli 10 uutta peliä

The Game Awardsissa kuullaan palkintojen lisäksi myös upouusia pelijulkistuksia.

28.11.2018 10:22

Joulukuun alussa järjestettävässä The Game Awards 2018 -gaalassa ei palkita ainoastaan kuluneen vuoden parhaimpia pelejä, vaan tiedotetaan uusien ja vanhojen tuotosten tilanteesta.

Tuottaja ja juontaja Geoff Keighley on paljastanut tapahtumassa julkistettavan peräti yli kymmenen täysin uutta peliä, minkä lisäksi katsojat voivat odottaa näkevänsä ja kuulevansa päivityksiä jo tiedossa olevista teoksista.

Yksi mahdollisista julkistuksista on aiemmin tässä kuussa vuotaneet vihit uudesta Alien-sarjan osasta, mutta Keighley lupailee kiusoittelevan pelaajia vielä muutamilla muilla vihjailuilla ennen varsinaista tapahtumaa.

Gaalassa palkitaan myös tuttuun tapaan vuoden parhaimmat pelit, joista ennakkosuosikeiksi ja ehdokkuusrohmuiksi ovat nousseet God of War sekä Red Dead Redemption 2. Molemmat kahmivat itselleen peräti kahdeksan eri ehdokkuutta.

Kaksikko kisaa muun muassa parhaimman pelin palkinnosta, jonka muita ehdokkaita ovat Assassin’s Creed Odyssey, Marvel’s Spider-Man, Monster Hunter: World sekä Celeste.

Halukkaat voivat äänestää omia suosikkejaan The Game Awardsin kotisivuilta.

The Game Awards 2018 järjestetään perjantaina 7. joulukuuta kello 03:30 Suomen aikaan.

Lähde: The Game Awards

Lisää luettavaa