Kaipaatko lisää The Witcher 3:a? Tässä saapuu pelin ensimmäinen suurlaajennus

The Witcher 3 -seikkailut jatkuvat lokakuun puolivälin tienoilla pelin ensimmäisellä suurlaajennuksella.

8.9.2015 14:02

The Witcher 3:n ensimmäinen maksullinen laajennusosa Hearts of Stone julkaistaan 13. lokakuuta, pelin luoja CD Projekt RED on vahvistanut.

Noin kymmenen tunnin pituiseksi lupailtu Hearts of Stone asettaa pelin päähenkilö Geraltin jahtaamaan kuolematonta rosvopomoa Olgierd von Everecia, minkä seurauksena tämä päätyy kohtaamaan kokonaisen joukon The Witcher 3:n kannalta uusia hahmoja ja hirviöitä, ja saadaanpa tarjolle myös jopa uusi romanssimahdollisuuskin. Maistiaisia tästä kaikesta saa sekä oheisista kuvista että myös alta löytyvästä videosta.

Laajennus esittelee peliin myös uuden Runewords-järjestelmän, jonka luvataan muovaavan The Witcher 3:n pelattavuutta varsin merkittävästi. CD Projektilla kerrotaan, että jokaisen laajennuksesta löytyvän Runewordin on määrä vaikuttaa aina johonkin pelin useista eri mekaniikoista jollain tavoin, minkä pitäisi tarjota pelaajille muun muassa kokonaisen joukon uusia taistelutaktiikoita kokeiltavaksi.

Hearts of Stone on mahdollista hankkia joko osana pelin noin 25 euron Expansion Pass -kausikorttia tai sitten yksinään joko digitaalisesti noin 10 eurolla tai osana fyysistä noin 20 euron keräilyversiota. Keräilyversio tuo mukanaan latauskoodin laajennukselle, kaksi fyysistä Gwent-korttisettiä sekä säännöt Gwentin peluuseen.

Mikäli tilaamaan on jo ehtinyt Expansion Passin, on Gwent-kortteihin mahdollista päästä käsiksi myös osoitteen redeemgwent.comin kautta.

Ensi vuonna The Witcher 3 on saamassa myös vielä toisen laajennuksen. Se kantaa nimeä Blood and Wine ja siitä luvataan noin 20 tunnin kokemusta. Kyseinen laajennus on tuomassa peliin myös kokonaan uuden pelialueen.

Lähde: The Witcher (kotisivu)

Lisää luettavaa