Kaino uutuuspeli Vane uhkuu seikkailullista Team Ico -henkeä

Suurien japanilaispelien ohella Tokyo Game Show'sta julkisuuteen on polkaissut pienempi seikkailukyhäelmä nimeltä Vane.

27.9.2014 00:56

Pöly viimeviikkoisten Tokyo Game Show -messujen jäljiltä alkaa olla hälvenemässä, mutta se ei vielä tarkoita, etteikö sen seassa olisi vielä nähtävää. Kuluvalla viikolla julkisuuteen on onnistunut nyt nimittäin nousemaan pc:lle ja ilmeisesti myös konsoleille työn alla oleva Vane.

Vanen takaa löytyy Tokiossa sijaitseva, kolmesta ruotsalaisesta ja kahdesta eteläeurooppalaisesta koostuva Friend & Foe -studio, joka pienestä koostaan huolimatta pursuaa pelinkehityskokemusta. Trailerista helpoiten huomattavissa on The Last Guardian -taiteilija Rui Guerreiron kädenjälki, mutta sen ohella Friend & Foen poppoolla on historiaa myös pelien kuten Killzonen, Battlefield 3:n ja Bionic Commandon kanssa.

Vanen traileriin liitettyn kuvauksen perusteella peli on avoimen maailman seikkailupeli, jossa mysteerisyys ja tutkiminen ovat eräitä sen tärkeimpiä elementtejä. Se kaikki, mitä oheisella trailerilla nähdään, on ilmeisesti myös vasta varsin varhainen osoitus tulevasta.

Vanen ohella Friend & Foella työn alla on parhaillaan myös arcade-henkinen toimintapeli Dangerous Men. Siitäkin on määrä kuulla lisää vielä lähitulevaisuudessa.

Lisää luettavaa