Aiemmin syksyllä uusitussa muodossa pc:lle saapunut Hatoful Boyfriend on tavoittelemassa seuraavaksi konsoleita. Julkaisija Devolver Digitalin ja kehittäjä Mediatonicin toimesta tuotos saadaan PlayStation Vitalle ja PlayStation 4:lle huhti-kesäkuussa.

– Kaikkien teidän PlayStation-nörttien täytyy lopettaa The Last Guardianin maagisen ilmestymisen odottaminen ja ostaa minun puludeittisimulaattorini. Se on ainut järkevä asia, jonka voit tehdä, Devolver Digitalin talouspomo Fork Parker kommentoi.

Hatoful Boyfriend on visuaalisen romaanin muotoon sovitettu seikkailupeli, jossa pelaajat käyvät kyyhkyille tarkoitettu St. PigeoNationin lukiota koulun ainoana ihmisopiskelijana. Opiskelun ohessa pelaajat tutustuvatkin nopeasti useisiin koulun siivekkäisiin opiskelijoihin ja saattavat lopulta löytää myös todellisen pulurakkauden.

Alun alkaen Hatoful Boyfriend julkaistiin Windowsille vuonna 2011 japanilaiskehittäjä Hato Moan toimesta. Uusin versio pelistä tukee teräväpiirtografiikkaa ja sisältää hieman ylimääräistä sisältöä.

Lähde: Devolver Digital

Lisää luettavaa