Kaikkia ei kerätä – uusissa Pokémon-peleissä ei voi napata jokaista taskuhirviötä

Game Freakin Junichi Masuda kertoo, että uusissa Pokémon-peleissä ei ole enää mahdollista kerätä jokaista eri lajia.

18.6.2019 09:26

Pokémon Sword ja Pokémon Shield eivät anna pelaajien kerätä jokaista erilaista pokémon-lajia, Game Freakin tuottaja Junichi Masuda kertoi Famitsulle. Pokémoneja ei voi myöskään siirtää Pokémon Bankista tai tulevasta Pokémon Home -sovelluksesta, jos ne eivät ole uuden Galar-alueen pokédex-kirjastossa.

Uudet pelit kasvattavat erilaisten lajien määrän yli tuhanteen, ja tämän takia kaikkia pokémoneja ei ole enää mahdollista kerätä. Niin suuren määrän aiheuttamat vaatimukset niin graafisella puolella kuin taisteluiden tasapainottamisenkin kannalta ovat Game Freakin mukaan liian suuret.

– Se on syy päätöksellemme. Olemme myös todenneet, että kaikkien pokémonien tuominen tuleviinkin peleihin olisi vaikeaa, Masuda totesi, vihjaten siihen, että kaikkia pokémoneja ei kerätä välttämättä Swordin ja Shieldin jälkeenkään.

– Henkilökohtaisella tasolla tämä on surullinen päätös. Olisin tietysti halunnut tuoda kaikki pokémonit saataville, jos vain voisin. Tämä oli kuitenkin ratkaisu, joka minun oli tehtävä jonain päivänä. Minulla ei lopulta ollut muuta vaihtoehtoa, kuin valita laatu määrän sijaan.

Vaikka kaikkia pokémoneja ei voi enää kerätä uusissa peleissä, on pokédexinsä mahdollista täyttää ensi vuoden puolella julkaistavassa Pokémon Home -sovelluksessa. Siihen voi siirtää kaikki keräämänsä pokémonit Swordin ja Shieldin lisäksi Pokémon Bank -palvelusta, Pokémon GO:sta, sekä Let’s Go, Pikachu! ja Let’s Go, Eevee! -peleistä.

Pokémon Sword ja Pokémon Shield julkaistaan Nintendo Switchille 15. marraskuuta.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa