Destiny 2 -kehittäjä Bungie kertoo blogissaan helmikuussa julkaistun Lightfall-lisäosan ylittäneen studion sille asettamat myyntiodotukset, mutta ”on selvää, ettei julkaisupäivänä tarjolle tuotu kokemus ollut aivan sellainen kuin studio ajatteli”.

– Olemme käyneet viime viikkoina läpi paljon pelaajayhteisömme lähettämää palautetta ja työstäneet useita päivityksiä parantamaan pelin eri osa-alueita. Emme toki ole unohtanut myöskään tulevien kausien tai sisällön kasaamista sen ohessa, studiolta kerrotaan.

Studio aikoo tasapainoittaa laajennuksen ja Nightfallien vaikeustasoa. Myös eksottisien panssareiden putoamismahdollisuuksia korkeiden vaikeustasojen Lost Sectoreilla korotetaan.

Vex Incursion Zonelta löytyvän Vex Strike Force -tapahtuman kerrotaan myös pudottavan jatkossa aina eksoottista panssaria, jos jäljellä on enää mitään mitä pelaajilta ei jo löydy. Tässä tapauksessa palkintona odottaa Exotic roll.

Bungie kertoo päivittävänsä peliä vielä useampaan otteeseen kuluvan kauden aikana. Luvassa on niin päivityksiä eksoottisiin tarvikkeisiin kuin balanssikorjauksia. Tulossa on myös mielenkiintoisia uutisia pelaajille jotka pitävät eksoottisien varusteiden pudotusmahdollisuuden korottamisesta Triumph-tehtävillä.

Pelaajan arvostelun Destiny 2: Lightfallista voit lukea nyt myynnissä olevasta huhtikuun digitaalisesta Pelaaja-lehdestä.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa