Kadonneita sieluja ja kovan linjan mechoja – tällaisia PS4-pelejä Sony puskee maailmaan Kiinasta

Sonyn panostus Kiinassa alkaa tuottaa hedelmää. Se esittelikin tulevia kiinalaisia pelejä tämän viikon ChinaJoy-messuilla.

5.8.2018 12:13

Vuosittainen elektroniikkatapahtuma ChinaJoy järjestettiin jälleen tällä viikolla Kiinan Shanghaissa. Messut painottavat tarjonnaltaan tietysti Kiinan markkinoita, mutta Sonylle se tarjosi jälleen mahdollisuuden esitellä paikallisia PlayStation 4 -hankkeitaan, joita se toivoo saavansa vielä maailmanlaajuiseenkin levitykseen.

Eniten huomiota tällä sarjalla saivat tänä vuonna viisi sen niin sanottua China Hero Project -ohjelmaan kuuluvaa peliä, joista saatiin näytille uudet trailerit.  China Hero Projektilla Sonyn on tarkoitus kaapia esiin lupaavimmat kiinalaiset kehittäjät ja valjastaa heidät tekemään sisältöä PlayStation-tuoteperheeseen.

Trailerin saaneet pelit olivat Hardcore Mecha, Kill X, Pervader, Project Boundary ja Lost Soul Aside. Peleistä erityisesti Lost Soul Aside on herättänyt maailmalla huomiota jo aiemminkin sen oltua alunperin vain yhden hengen voimin kehitetty näyttävä toimintapeliprojekti. Sittemmin sen taakse on muodostunut kokonainen pelinkehitystiimi.

Sonyn China Hero Project -ohjelman ulkopuolella esittelyn on saanut lisäksi kiinalaisen ja japanilaisen työvoiman yhteisesti kehittämä Monkey King: Hero is Back, joka on tarkoitus julkaista ensin Kiinassa PlayStation 4:lle alkuvuodesta. Oasis Gamesin voimin pelin pitäisi rantautua ajan myötä vielä muillekin markkina-alueille.

Ohessa eriteltynä kunkin pelin traileri sekä alla vielä China Hero Project -nimikkeitä yhdessä esittelevä kokoelmavideo.

Lähde: Gematsu, Oasis Games, Lost Soul Aside (Twitter)

Lisää luettavaa