Kabal ja D’Vorah palaavat nälkäisinä areenalle – Shaggya ei sen sijaan nähdä Mortal Kombat 11:ssä

Mortal Kombat 11:n taistelijavalikoimaan on paljastunut pari tuttua kasvoa aiemmista osista.

7.2.2019 10:56

NetherRealm on paljastanut kaksi uutta palavaa ottelijaa Mortal Kombat 11:een, joka kasvaa miekkamies Kabalilla ja hyönteismäisellä D’Vorahilla.

Kabal nähtiin pelisarjassa ensimmäisen kerran jo vuonna 1995 ilmestyneessä Mortal Kombat 3:ssa, ja uudella trailerilla nähdään hahmon nykyinen olemus sekä taisteluliikkeet hieman tarkemmin. Miehen tutut koukkumiekat sekä hengitysmaski on pysynyt edelleen mukana.

D’Vorah on pelisarjan osalta tuoreempi ilmestys, sillä hahmo saapui mukaan vasta vuonna 2015 julkaistussa Mortal Kombat X:ssä. Tekijät eivät ole vielä julkaisseet hahmosta varsinaista pelikuvaa, vaan ainoastaan julkistivat tämän läsnäolon taistelupelisarjan tuoreimmassa osassa.

Sen sijaan nettimeemiksi kasvanut ja fanien vetoomusten kohteeksi noussut Scooby-Doo-hahmo Shaggy ei ole saapumassa peliin. Studion yhteisövastaava Tyler Lansdown ampui alas fanien toiveet:

– Shaggy ei ole pelissä. Lainkaan. Koskaan. Sori, kuollut meemi.

Pelisarjassa on aiemmin nähty vierailevia tähtiä, mutta he ovat lukeutuneet asteen väkivaltaisempiin sarjoihin. Edellisissä osissa on nähty muun muassa Freddy Krueger, Jason Voorhees, Leatherface, Alien, Predator ja Kratos. Tuoreimpaan osaan potentiaaliseksi lisäykseksi on huhuiltu Todd McFarlanen Spawnia.

Mortal Kombat 11:een jo entuudestaan julkistettuja hahmoja ovat Scorpion, Sub-Zero, Sonya, Skarlet, Baraka, Raiden, Gerat ja ennakkotilausetuna saatava Shao Kahn.

Ennen virallista julkaisua pelistä järjestetään myös kaikille konsoliversioiden ennakkotilaajille suljettu beta, joka käynnistyy 28. maaliskuuta. Beta järjestetään ainoastaan PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Mortal Kombat 11 julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 23. huhtikuuta sekä Switchille toukokuussa.

Lähde: DualShockers

Lisää luettavaa