Dark Souls III julkaistiin tällä viikolla ja vieläpä pääasiallisesti hyvien arvosanojen saattelemana. Täysin ongelmaton pelin saapuminen ei ole kuitenkaan ollut ainakaan pc:llä, sillä pelaajista muutamat ovat raportoineet kohdanneessa varsinkin pelin alkupuoliskolla kaatumisongelman, johon muun muassa pelisivusto Giant Bomb on myös ilmoittanut törmänneensä useasti jo viikkoja aikaisemmin.

Erityisesti peli tuntuu kaatuilevan muutamien sen nuotiolevähdyspaikkojen kohdalla. Täysin varmaa ei ole, mistä ongelma johtuu, mutta pelaajat ovat löytäneet muutamia keinoja, joilla sen on usein voinut välttää. Yksi näistä keinoista on heittää pelin valaistusasetukset matalaksi, kun taas monissa yhteyksissä pelihahmon riisuminen erilaisista heiluvista kankaista tai hiuksista on voinut myös auttaa. Esimerkiksi ritarihahmolla pelin aloittaneet eivät ole suuremmin ongelmaan törmänneet.

Oletettavasti jonkinlainen korjaus pc-versioon on parhaillaan kehitteillä. Muun muassa juurikin Giant Bomb on kertonut olleensa viime viikkoina yhteydessä Namcoon yritettyään selvittää ongelmien juuria.

Lähde: PC Gamer, Eurogamer, Giant Bomb

Lisää luettavaa