Kaaoksen uusi tuleminen odottaa – X-COM-sarjan isän uusin taktikointipeli valmistuu

X-COMin luoneen Julian Gollopin uusin peli Chaos Reborn on viittä vaille valmis tuotos.

10.10.2015 14:39

UFO: Enemy Unknown -pelillään 21 vuotta sitten X-COM-pelisarjan käynnistänyt Julian Gollop on vahvistanut virallisen julkaisupäivän seuraavalle luomukselleen. 26. lokakuuta 1.0-versioonsa on pääsemässä velhoja pursuava taktikointipeli Chaos Reborn, joka on jo lähemmäs vuoden ajan ehtinyt olla saatavilla Windows-, Mac- ja Linux-koneille early access -kuosissa.

1.0-version saavuttaessaan peli saa sekä uuden tutoriaaliosuuden että myös parannellun käyttöliittymän uusia pelaajia houkutellakseen. Samalla Wizard Lord- ja Wizard King -roolit saadaan toimivaksi peliin ja onpa tutkittavaksi tulossa myös uusia valtakuntiakin. Aivan täysin valmiiksi kokonaisuudeksi peli ei kuitenkaan vielä nouse, sillä sekä jumala- että myös puolijumala-roolien on tarkoitus saapua peliin vasta kahden kuukauden sisällä 1.0-julkaisusta. Suunnitelmissa Gollopin ja tämän tiimillän on jatkaa pelin kehitystä myös eteenpäin vielä tästäkin.

Chaos Reborn on eräänlainen uusioversio Gollopin alkujaan vuonna 1985 ZX Spectrumille työstetystä Chaos: The Battle of Wizardsista. Peliä on työstetty kasaan hieman reilun 210 000 dollarin Kickstarter-rahoituksella, jonka se sai kasaan alkuvuodesta 2014. Gollopin lisäksi pelin kehitystiimi on koostunut noin viidestä ydinjäsenestä.

Lähde: Chaos Reborn (Kickstarter)

Lisää luettavaa