Kaaoksen kyllästämä velhojen sota räjähtää auki kuun lopulla

Räjähdysherkkää velhotoimintaa tarjoillut Magicka: Wizard Wars on pian kaikkien koettavissa ilman velvoitetta kukkaron avaamiselle.

9.5.2014 21:12

Paradox Interactiven humoristinen verkkomoninpeli Magicka: Wizard Wars on siirtymässä avoimeen beetavaiheeseensa. Toukokuun 27. päivästä alkaen kuka tahansa voi hypätä kaaokseen mukaan ilman, että pelistä tarvitsee lähteä maksamaan penniäkään.

Toistaiseksi Wizard Wars on ollut saatavilla Steam Early Accessista, jossa pelin kehitystyötä on voinut tukea hankkimalla itselleen pääsyn sen testaajaksi vähintään noin 13 eurolla. Siinä sivussa tukijat ovat saaneet myös erilaista oheisroinaa Wizard Warsiin liittyen.

Vaikka Magicka: Wizard Wars onkin alkuperäisestä Magickasta poiketen täysin moninpelaamiseen keskittyvä peli, on se pyrkinyt olemaan uskollinen alkuperäisille juurilleen. Pelin tärkeimpiä koukkuja on näin ollen edelleen sen erilaisten elementtien yhdistelyyn pohjautuva räjähdysherkkä loitsujärjestelmä, jonka johdosta kukaan pelaajista ei ole koskaan turvassa edes omilta tiimitovereiltaan.

Peliä voi pitää silmällä osoitteessa WizardWars.com.

Lähde: Paradox Interactive

Lisää luettavaa