Jurassic Park- ja The Avengers -elokuvat saavat omat Lego-seikkailunsa

Jurassic World ja Avengers saavat omat Lego-pelinsä vielä tänä vuonna.

29.1.2015 15:43

Jurassic Park ja The Avengers ovat seuraavat oman virallisen Lego-pelinsä saavat elokuvasarjat. Pelisarjasta vuosia vastanneen TT Gamesin työstämänä kauppoihin on saapumassa ensin kesäkuussa Lego Jurassic World ja lopulta syksyllä Lego Marvel’s Avengers.

Lego Jurassic World kiteyttää yhden palikkapelin sisään neljän Jurassic Park –elokuvan tapahtumat uuden Jurassic World -pätkän mukaan lukien. Lego Marvel’s Avengers tekee vuorostaan vastaavanlaisen tempun Marvelin Avengers-leffojen kanssa, eli vuodelta 2012 tutun Kostajat-tarinan ohella mukaan on istutettu myös uuden Age of Ultron -leffan tapahtumat.

Pelit julkaistaan niin Xbox Onelle, Xbox 360:lle, PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle, Vitalle, Wii U:lle, 3DS:lle kuin myös pc:llekin.

Myös mobiililaitteet ovat tänä vuonna saamassa lisää Lego-pelatavaa. Suunnitelmissa julkaisija Warner Brosilla on tuoda kännyköille ja tableteille sekä viime vuoden Lego-elokuvaan pohjatuva peli että myös uusi Lego Batman -peli.

Lego Ninjago -sarja saa sekin jatkoa maaliskuussa, kun Shadow of Ronin -niminen seikkailu saavuttaa 3DS:n ja PlayStation Vitan.

Lähde: Warner Bros.

Lisää luettavaa