Jumalallinen MOBA-hitti Smite saapuu PlayStation 4:lle

Pc:ltä ja Xbox Onelta jo tuttu Smite tuo taistelevat jumalansa seuraavaksi PS4:lle.

19.2.2016 20:39

Sellaiset 14 miljoonaa pelaajaa jo pc:n ja Xbox Onen puolella keränyt Smite on saapumassa PlayStation 4:lle. Kehittäjä Hi-Rez pyöräytti tänään perjantaina käyntiin pelin suljetun alfatestin konsolilla, minkä lisäksi se hakee parhaillaan innokkaita testaajia PlayStation 4:llä maaliskuussa käynnistyvää beetatestiä varten.

Mukaan testaajaksi voi hakeutua pelin kotisivujen kautta.

Aiemmilta alustoilta tuttuun tapaan myös PlayStation 4:llä Smite on ilmaiseksi pelattava verkkopohjainen areenatoimintapeli. Kaiken kaikkiaan jo pelin beeta on sisältämässä PlayStation 4:llä kuusi eri pelitilaa, joissa käyttämään päästään myös kourallisen verran erilaisia pelattavia jumalhahmoja. Lisää jumalia peliin voi ostaa oikealla rahalla, mikä pätee myös erilaisiin hahmoasusteisiin.

PlayStation 4:llä Smiten peluu ei ole vaatimassa PlayStation Plus -jäsenyyttä. Hi-Rez on tosin huomioinut, että ”valmistuessaankin” PlayStation-version päivittyminen laahaa pc-version perässä noin 2-3 viikon verran. Kehittäjä ei ole pystynyt vielä varmuudella myöskään sanomaan, onko jo olemassaolevia Smiten pc-tunnuksia mahdollista vielä joskus linkittää yhteen PlayStation-tunnusten kanssa. Eri alustojen välillä tapahtuva ristipelaaminen ei vuorostaan ole kehittäjien suunnitelmissa tällä hetkellä ollenkaan.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa