Julman ankara Gods Will Be Watching säälii pelaajiaan päivityksellä

Gods Will Be Watchingin vaikeustason puhuttaessa monia ovat pelin kehittäjät julkaisseet tuotokseensa armopäivityksen.

9.8.2014 22:46

Brutaalin otteen seikkailupelaamiseen niin tarinallisesti kuin pelillisestikin ottava Gods Will Be Watching on saanut uuden päivityksen. Pelin päivittämällä tuotos saa kourallisen pieniä korjauksia ja laajenee samalla myös kolmella uudella vaikeustasolla.

Gods Will Be Watchingin kahdelle alkuperäiselle vaikeustasolle seuraa ovat tekemässä nyt niin Puzzle Mode, Puzzle Mode Light kuin myös Narrative Mode, joista kukin helpottaa pelikokemusta hieman omalla tavallaan. Puzzle Mode poistaa pelistä kokonaan kaikki satunnaiselementit, kun taas Light Puzzle Mode helpottaa myös pelin pulmia. Narrative Mode heittää haasteen vuorostaan kertaheitolla ikkunasta pihalle antaen pelaajien keskittyä pääasiallisesti tarinaan.

Gods Will Be Watching julkaistiin pc:lle heinäkuun lopulla ja se sai varsin jakautuneen vastaanoton. Juurikin pelin haaste ja sen myötä kertyvä turhautuminen ovat varsinkin keränneet kritiikkiä puoleensa. Samalla kuitenkin osa pelaajista on innostunut rajusta matkasta, sillä sen on katsottu sopivan esimerkiksi yhteen pelin raskaan tarinan kanssa.

Gods Will Be Watchingin on kehittänyt espanjalainen Deconstructeam-studio ja julkaissut Devolver Digital. Peli sai alkunsa lyhykäisenä selainkokemuksena, joka myöhemmin joukkorahoituksen avulla pääsi kasvamaan täysiveriseksi seikkailuksi.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa