Julkistusruuhka odotettavissa? Myös Final Fantasy -julkaisijalta luvassa E3-tilaisuus

Bethesdan ohella myös Square Enix on päättänyt järjestää tänä vuonna oman suuremman E3-lehdistötilaisuutensa.

23.4.2015 19:24

Kesän E3-messuista on kovaa vauhtia tulossa tavanomaista kiireisimmät erilaisten lehdistötilaisuuksien suhteen. Vasta helmikuussa julkaisija Bethesda ilmoitti pitävänsä tänä vuonna ensimmäistä kertaa oman E3-pressitapahtumansa, ja nyt myös Square Enix on vahvistanut järjestävänsä tänä vuonna oman julkisesti nähtävillä olevan tapahtumansa.

Tavanomaisesti suurempia lehdistötilaisuuksia on E3:n alla sovittu odottaa enää lähinnä Sonylta, Microsoftilta, Electronic Artsilta ja Ubisoftilta. Viime aikoina Nintendokin on tyytynyt tekemään E3-julkistuksensa Direct-verkkolähestystensä voimin.

Square Enixin osalta lehdistötilaisuus on luvassa 16. kesäkuuta kello seitsemältä illalla Suomen aikaa. Tiedossa ei vielä ole, mitä kaikkea luvassa onkaan, mutta oletettavasti ainakin jonkinlaista Deus Ex– ja Final Fantasy -asiaa saadaan vielä esille. Show’ta pääsee seuraamaan suorana ympäri maailmaa niin Twitchin kuin YouTubenkin välityksellä.

Itse varsinaiset E3-messut starttaavat tänä vuonna myös juurikin kesäkuun 16. päivä ja kestävät kolme päivää. Tavanomaisesti Microsoft, Sony, Electronic Arts ja Ubisoft ovat pitäneet omat lehdistötilaisuutensa noin päivää ennen messuhallien virallista aukeamista. Bethesdan osalta lehdistötilaisuus olisi vuorostaan luvassa Suomen aikaan 15. kesäkuuta kello viideltä aamulla. 

Lähde: Square Enix Blog

Lisää luettavaa