Julkaistaanko Red Dead Redemption uudelleen? Tuoreet tiedot vihjaavat 13-vuotiaan klassikkopelin paluusta

Red Dead Redemptionin uusioversion huhuttiin aikaisemmin päätyneen hyllylle.

29.6.2023 11:19

Red Dead Redemption saattaa olla saamassa uuden julkaisun, tuore luokitus vihjaa.

Vuonna 2010 PS3:lle ja Xbox 360:lle julkaistun Red Dead Redemptionin uusintajulkaisusta on huhuiltu vuosien varrella useaan otteeseen. Uusioversion perään haikailevien haaveet saivat kuitenkin viime vuonna kolauksen, kun huhut kertoivat Rockstar Gamesin laittaneen Red Dead Redemptionin kehityksen hyllylle keskittyäkseen Grand Theft Auto VI:n kehitykseen.

Nyt Red Dead Redemptionin uudesta julkaisusta on kuitenkin saatu viitteitä. Eteläkorelainen ikärajaluokituslautakunta on julkaissut kesäkuussa uuden listauksen klassikkopelille. Luokituksen kerrotaan viittaavan Red Dead Redemptionin konsoliversioon, mutta kyseinen luokitus ei myöskään sulje pois mahdollista pc-julkaisua.

Rockstar Games ei ole kommentoinut suunnitelmiaan mahdollisen Red Dead Redemption -uusintajulkaisun varalle. Studio on kuitenkin vahvistanut työstävänsä paraikaa Grand Theft Auto VI:tä. Odotetun GTA-pelin julkaisulle ei ole vielä annettu julkaisuaikataulua, mutta Rockstarin emoyhtiö Take-Twon viimeisimmän osavuosikatsauksen perusteella peli saattaa ilmestyä jo ensi vuoden alkupuolella.

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa