Julkaisija varoittelee pelaajia ongelmista Elden Ringin Steam-pilvitallennusten kanssa

Elden Ringin pc-version pilvitallennukset eivät aina toimi.

7.3.2022 06:36

Julkaisija Bandai Namco varoittaa Elden Ring -pelaajia Steam-pilvitallennuksiin liittyvästä ongelmasta.

Bandai Namcon verkkosivuilla julkaistussa tiedotteessa julkaisija kertoo olevansa tietoinen ongelmasta, jonka vuoksi Elden Ringin pelitallennukset eivät tietyissä olosuhteissa synkronoidu oikein Steamin pilvipalveluun. Ongelma käy ilmi Elden Ringin käynnistämisen yhteydessä ponnahtavasta ilmoituksesta, jossa pelaajia kehotetaan valitsemaan pilvitallennuksen tai paikallisten tiedostojen välillä. Mikäli näissä tapauksissa valitsee pilvitallennuksen, voi pelaaja menettää etenemisensä mahdollisesti pitkältäkin ajalta.

Elden Ringin pc-pelaajia kehotetaankin kiinnittämään kyseisen ilmoituksen kohdatessaan tarkasti huomiota tallennusten ajankohtiin ja valitsemaan uudemman tallennuksen. Bandai Namco suosittelee pelaajia myös tekemään varmuuskopiot paikallisista tallennustiedostoistaan virhetilanteiden välttämiseksi. Studion kerrotaan tutkivan myös korjausta ongelmaan.

Yhdeksi Steamin pelatuimmista peleistä kivunneen Elden Ringin julkaisu ei ole sujunut täysin ongelmitta. Pelin käyttäjäarviot kertoivat pian julkaisun jälkeen töksähtelyä ja hidastelevaa ruudunpäivitystä aiheuttavista teknisistä ongelmista. Bandai Namco ja kehittäjä FromSoftware ovat myös tiedostaneet tilanteen ja kertoneet pyrkivänsä korjaamaan pelikokemusta heikentäviä ongelmia tulevissa päivityksissä.

Lähde: Bandai Namco

Lisää luettavaa