Julkaisija: BioShock-universumissa riittää kertomattomia tarinoita

2K Games uskoo, että BioShock-sarjalla voi olla vielä potentiaalia jatkoa varten Irrational Games -shokista huolimatta.

22.2.2014 10:30

Yhdysvaltalainen Irrational Games on kenties kadonnut suurempien pelistudioiden joukosta, mutta sen luomalla BioShock-sarjalla voi hyvinkin olla vielä tulevaisuus. Pelisarjan julkaisijana ansioitunut 2K Games on ottanut asian puheeksi pelisivusto Polygonille antamassaan lausunnossa, jonka perusteella BioShockeista ei välttämä tule jatkossakaan pulaa.

BioShock-universumi on edelleen rikas alusta monille kertomattomille tarinoille. Odotamme innolla tilaisuutta ottaa seuraavan BioShock-kokemuksen tutkintaan, 2K Games summasi.

2K kuvailee BioShockia erääksi sen rakastetuimmaksi ja arvostetuimmaksi sarjaksi. Yhtiössä painotetaankin, että se on käytännössä velkaa Irrational Gamesin perustajajäsen Ken Levinille ja tämän tiimeille työstä, jonka kyseinen miehitys on saanut sarjan parissa aikaiseksi.

Tähän mennessä BioShock-sarjasta on julkaistu kolme osaa. Irrational Games vastasi sekä alkuperäisestä BioShockista että viime vuonna nähdystä BioShock Inifnitesta. Vuonna 2010 julkaistun BioShock 2:n takaa löytyi sen sijaan 2K Marin.

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa