Julkaisija antautui: ruokottoman huono Afro Samurai -peli vedettiin myynnistä

Afro Samurai 2:n ostaminen ei ole enää mahdollista. Syynä on yksinkertaisesti se, ettei pelistä tykätty sitten yhtään.

21.11.2015 16:40

Syyskuussa niin pc:lle kuin PlayStation 4:llekin julkaistu Afro Samurai 2: Revenge of Kuma on vedetty pois myynnistä. Peliä ei ole mahdollista ostaa enää Steamista tai PlayStation Storesta, minkä lisäksi julkaisija Versus Evil on palauttanut rahat niille onnettomille sieluille, jotka pelin sattuivat joskus vahingossa ostamaan.

Kanadalaisen CGMagazine-lehden haastattelussa Versus Evilin johtaja Steve Escalante on kertonut, että päätös pelin poistoon tehtiin yksinkertaisesti siksi, ettei pelistä pidetty. Tätä ei voikaan pitää ihmeenä, sillä aikalailla kaikilta osa-alueiltaan Afro Samurai 2 näytti karanneen kehityksestä selvästi ennen aikojaan.

Epäselvää toistaiseksi on, onko Versus Evilin tarkoitus tuoda peli vielä jossain vaiheessa takaisin saataville. Alustavana suunnitelmana pelin kehittäneellä Redacted Studiosilla oli nimittäin julkaista pelistä myöhemmällä ajankohdalla lisää pelattavia episodeja, jotka jatkaisivat sen tarinaa. Ainakaan ennen ensimmäisen episodin parannusta ne eivät vielä ole saamassa julkaisuaan.

Lähde: CGMagazine

Lisää luettavaa