Jukka Hildénin tähdittämä Let it Die pomppaa PS4:ltä vielä Steamiin

Kevyesti sinivalkoista henkeä sisältävä Let it Die on tulossa pc:lle.

11.8.2018 05:07

PlayStation 4:n ilmaispelitarjontaan kuulunut Let it Die on suuntaamassa seuraavaksi pc:lle. Gamespot-sivuston saaman varmistuksen mukaan peli ilmestyy Steamiin vielä myöhemmin tulevan syksyn aikana,

Mitään alustakohtaisia yksityiskohtia pc-versiosta ei ole kerrottu. Olettaa sopinee siis, että peli vastaa sisällöltään PS4-versiota.

Let it Diehan on jonkin verran esimerkiksi Dark Soulsilta oppia ottanut toimintapeli, jossa tarkoituksena on kavuta vaaroja täynnä olevaa tornia ylös parempia varusteita jatkuvasti keräten. Kuolema on iso osa peliä sen johtaessa pahimmillaan pelaajien keräämien esineiden menetykseen, minkä lisäksi henkensä heittäneet hahmot jäävät kummittelemaan muita pelaajia voimakkaina vihollisina.

Aiemmin alkuvuodesta kehittäjä Grasshopper Manufacture ja julkaisija GungHo ilmoittivat, että Let it Dieta on pelannut yhteensä reilut neljä miljoonaa ihmistä. Suomessa asti peli on herättänyt huomiota varsinkin sillä, että sen keskeisiin hahmoihin lukeutuvaa Uncle Death -hahmoa on ääninäytellyt Duudsoneista tuttu Jukka Hildén.

Lähde: Gamespot, GungHo Online (Twitter)

Lisää luettavaa