Juhli itsenäisyyspäivää uudella kotimaisella Supernauts-pelillä

Miljoonien edestä rahoitusta kasannut Grand Cru -pelistudio on saanut ensimmäisen pelinsä julkaistua nyt myös Suomessa.

5.12.2013 21:56

Helsinkiläisen Grand Cru -pelitalon esikoispeli Supernauts on julkaistu Suomessa. Tuore tekele on parhaillaan ladattavissa niin iPhoneille, iPadeille kuin iPod Toucheillekin App Storen kautta ilmaiseksi.

Supernauts on eräänlainen yhdistelmä sosiaalista pelaamista, pulmanratkontaa ja rakentamista. Pelissä maapallon asukkaat ovat hukkumakuoleman partaalla jäätiköiden sulattua, minkä johdosta avuliaat supersankarit lähtevät siirtämään ihmiskuntaa turvaan avaruuteen. Pelastustehtävien ohella pelaajat muodostavatkin Telluksen kiertoradalle pala kerrallaan omia rakentuvia maailmojaan, joissa kaveritkin voivat vierailla.

Grand Cru on ollut toiminnassa vuodesta 2011 asti, mutta jo nyt se on saanut taakseen miljoonien eurojen edestä rahoitusta. Kiinnostusta on riittänyt esimerkiksi IdInvest Partnersilta, joka kuuluu Ranskan suurimpiin pääomasijoitusyhtiöihin.

Jo aiemmin Supernauts on ollut saatavilla niin Kanadassa kuin myös Uudessa-Seelannissa. Rajoitetumman jakelun tarkoituksena on erityisesti hioa peliä pelaajien reaktioiden mukaan vahvempaan kuosiin ennen varsinaista laajempaa julkaisua.

Lähde: Supernauts (Facebook)

Lisää luettavaa