Juhlan vai maailmanlopun aika? Strategiapeli Grey Goo iskee tammikuussa

RTS-faneille ei välttämättä tule tylsää ensi tammikuussa, sillä muutamien vanhojen Westwood-konkareiden kehittämä Grey Goo auttaa saamaan vuoden aluilleen.

29.11.2014 18:11

Klassisten reaaliaikaisten strategiapelien henkeä tavoitteleva pc-naksuttelu Grey Goo on saanut julkaisupäivän. Yhdysvaltalaisen Petroglyph Gamesin kehittämä luomus on saapumassa pelattavaksi Windows-koneille tammikuun 23. päivä.

Kuuluisan maailmanloppuskenaarion mukaan nimettyä Grey Goota on työstetty sillä ajatuksella, että mikromanageroinnin sijaan pelaajat keskittyisivät ensisijaisesti rakentamaan tukikohtiaan ja pohtimaan strategioitaan. Keskiössä pelissä nähdään kaiken kaikkiaan kolme tyylillisesti erilaista osapuolta, joilla taistelemaan päästään niin yksinpelikampanjoissa, netissä kuin myös pienemmissä skirmish-tiloissa.

Petroglyphin mukaan Grey Goon kehitystiimistä löytyy muutamia vanhoja Westwood Studiosin konkareita. Näin ollen studiosta löytyy siis jo kokemusta sellaisista klassikoista kuin esimerkiksi Dune II ja Command & Conquer. Aivan pelkässä itsevarmuuden täyttämässä kuplassa peliä ei tästä huolimatta ole kuitenkaan työstetty, vaan aiemmin tänä vuonna Grey Goosta pidettiin myös yleisölle suunnattu alfatesti, josta Petroglyph kertoo saaneensa rutkasti arvokasta palautetta.

Vielä ennen Grey Goon julkaisua Petroglyphin aikeena on järjestää paljon suoria verkkolähetyksiä tuotoksestaan sekä julkaista joukon kehittäjäpäiväkirjoja. Ensimmäisen päiväkirjoista voi katsastaa ohesta.

Lähde: Grey Goo (kotisivu)

Lisää luettavaa