Pitkäikäiseksi käyvä japanilaisroolipelisarja Tales on tekemässä paluuta länteen taas tammikuussa. Kyseisen kuun 27. päivä Eurooppassa päästään seikkailemaan Tales of Berseriassa, jonka Bandai Namco on tuomassa tällä kertaa sekä PlayStation 4:lle että Windows-koneille.

Kolme päivää aikaisemmin Berseria saadaan myös Amerikkaan, jonne Namco on vahvistanut pelistä lisäksi rajoitetun keräilyversion. Itse pelin lisäksi noin 150 dollarin keräilyversio sisältää kaksi pientä figuuria, avaimenperän, valikoidun musiikki-CD:n, Berserian tarinaa pohjustavan romaanin, keräilykortteja ja seikkailun aloituksessa avittavan strategiaoppaan. Tarkoituksena keräilyversioita on valmistaa vain 10 000 kappaletta.

Kotimaassaan Japanisssa Tales of Berseria julkaistiin jo elokuussa varsin positiivisen arvostelumenestyksen saattelemana sekä PlayStation 4:lle että PlayStation 3:lle. Pelin päähenkilönä nähdään tällä kertaa naispuolinen sankari Velvet, joka joutuu seikkailussaan tasapainottelemaan erityisesti traumaattisen menneisyytensä kanssa. Tuttuun Tales-malliin myös uutuuspelin taistelut tapahtuvat reaaliajassa, ja oppia on otettu tällä kertaa paljon varsinkin sitä edeltäneen Tales of Zestirian tyylistä.

Tales-sarjan historiasta kiinnostuneet voivat kuluvan viikonlopun aikana pelata Steamissa ilmaiseksi alunperin GameCubelle julkaistua Tales of Symphoniaa.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa