JRPG-nannaa luvassa: Trails in the Sky 3rd saapuu toukokuussa ja Trails of Cold Steel vahvistui pc:lle

Kymmenisen vuotta alkuperäisen japanilaisjulkaisunsa jälkeen Trails in the Sky 3rd on päivätty viimein lännessä. Samalla Trails of Steelin on vahvistettu saapuvan pc:lle.

7.4.2017 21:17

Japanilaisen The Legend of Heroes: Trails in the Sky -roolipelitrilogian päätös lähestyy Eurooppaa ja Pohjois-Amerikkaa. Pelisarjaa englanniksi kääntänyt XSEED Games on vahvistanut, että japanissa alunperin jo lähes kymmenen vuotta sitten julkaisty Trails in the Sky 3rd saapuu Steamiin, GOGiin ja Humble-kauppaan 3. päivä toukokuuta.

Hintaa pelille kertyy 30 euroa. Alla on sen vanha japaninkielinen traileri.

Samaan syssyyn XSEED on vahvistanut, että toinen The Legend of Heroes -alisarja Trails of Cold Steel on sekin saapumassa vielä pc:lle. Ainakin aluksi pc:llä on saamassa julkaisunsa sarjan ensimmäinen osa, joka alunperin nähtiin PlayStation 3:lla ja Vitalla myös ihan lännessäkin asti. Näihin versioihin nähden peliin on lisätty pc:llä puolet enemmän ääninäyttelyä sekä myös hieman terävämpi ulkoasu.

Kirjoitushetkellä Trails of Cold Steelista on julkaistu kaksi peliä, joista myös jälkimmäinen on parhaillaan saatavilla ihan lännessäkin PS3:lle ja Vitalle. Sarjan kolmas osa on tulossa ainakin Japaniin heinä-syyskuun paikkeilla PS4:lle kehitettynä.

The Legend of Heroes -sarja on japanilaisen Nihon Falcom -studion käsialaa. Samainen studio on vastannut esimerkiksi myös Ys-toimintaroolipelien kehityksestä.

Lähde: XSEED Games (1), (2)

Lisää luettavaa