Jouluteemainen kauhupeli oli ”liian hullu” Xboxille ja Nintendolle – Christmas Massacre julkaistaan PlayStationille ensi viikolla

Christmas Massacre ei kelvannut Xboxin ja Nintendon valikoimiin.

6.11.2023 12:04

PlayStation-pelaajat pääsevät virittymään joulun tunnelmaan ensi viikolla ilmestyvässä kauhutoimintapeli Christmas Massacressa.

PS1-aikakauden ulkoasua jäljittelevää peliä ei nähdä Xboxilla tai Switchillä, ja kehittäjä Puppet Combon mukaan syy on yksinkertainen. Peli oli kehittäjän kuvauksen mukaan ”liian hullu” Microsoftille ja Nintendolle.

Christmas Massacre julkaistiin pc:lle alun perin jo vuonna 2021, mutta nyt peliä ollaan tuomassa myös konsoleille. Pelissä pelaajat tappavat esimerkiksi lapsia ja nunnia veistä ja liekinheitintä käyttäen. Trailerin perusteella pelaajien oppaana verilöylyssä toimii puhuva joulukuusi, joka käskee heitä tappamaan kaikki kentistä löytyvät ihmiset.

Nintendo tai Microsoft eivät ole kommentoineet Christmas Massacrea julkisesti. Studio on kuitenkin aikaisemmin julkaissut Switchille ja Xboxille esimerkiksi Murder Housen ja Nun Massacren, jotka ovat niin ikään ronskilla väkivallalla höystettyjä retrohenkisiä kauhupelejä. Nähtävästi Christmas Massacren sisältö on kuitenkin ollut liikaa alustoille.

Lähde: VGC

Lisää luettavaa