Joulukuun PlayStation Plus -pelit ovat täällä – nämä PS4- ja PS5-pelit voit lisätä kirjastoosi nyt

Uudet PS Plus -pelit ovat nyt saatavilla.

5.12.2023 16:13

PlayStation Plus -palvelun uudet pelit ovat nyt saatavilla.

Sonyn tilauspalvelun jäsenet pääsevät lisäämään kirjastoonsa kuukausittain vaihtuvan pelivalikoiman. Kuukausittaiset pelit ovat saatavilla PS Plus Essentials-, Extra- ja Premium-tasojen tilaajille. Joulukuun valikoimassa on saatavilla kolme PS4- ja PS5-peliä.

Joulukuun ensimmäinen PS Plus -peli on Lego 2K Drive. Lego-kaahailupelissä pelaajat pääsevät rakentelemaan avoimessa pelimaailmassa itse rakentelemillaan menopeleillä. Tarinatilan lisäksi tarjolla on myös sivutehtäviä sekä verkkomoninpelimuotoja. Lego 2K Drive on pelattavissa yhdessä myös saman ruudun ääressä.

Toisena pelinä saataville on tullut Powerwash Simulator, joka tarjoaa painepesuelämyksiä Muckinghamin kaupungissa yksin tai yhdessä kaverien kanssa. Pesukeikkoja suorittamalla pelaajat voivat ansaita rahaa, jolla voi laajentaa omaa painepesuriosien valikoimaansa.

Kuun kolmas peli on Sable. Tunnelmallisessa Sablessa päästään tutkimaan uniikkia pelimaailmaa ja selvittämään muinaisia mysteerejä.

Kaikki kolme peliä ovat lisättävissä pelikirjastoon 1. tammikuuta asti. Lunastetut pelit ovat saatavilla myöhemminkin, kunhan pelaajalla on käytössään aktiivinen PS Plus -tilaus.

Lähde: PlayStation

Lisää luettavaa