Joulukuu on taas Street Fighter V -uudistusten aikaa – Champion Edition -myyntipaketti julki

Street Fighter V kääntyy taas aina vain enemmän kolmososan suuntaan. Gill astuu pian nimittäin kehiin.

18.11.2019 20:45

Joulukuulle on odotettavissa seuraava isompi satsi muutoksia Street Fighter V:n sisältöantiin.

Muutokset saapuvat toistaiseksi vielä määrittämättömänä päivänä uuden pelihahmo Gillin johdolla. Gillhan tunnetaan tietysti Street Fighter III:n vanhana pomovastustajana, joka mätkii menemään hyödyntäen sekä jään että tulen voimaa täydellisessä tapasapainossa. Vastaavaa teema näkyy myös tämän uudessa kentässä, joka kantaa nimeä Sun Chase Moon.

Gillin julkaisun yhteydessä Street Fighter V:tä odottaa samalla pelin viimeisin tasapainotuspäivitys. Capcom ei ole sen annin suhteen mennyt vielä tarkemmin yksityiskohtiin, mutta odottaa sopii kaikille hahmoille ainakin yhtä uutta V-Skill-kykyä käytettäväksi.

Gill on tuttuun tapaan hankittavissa joko kuudella eurolla tai pelaamalla ansaittavalla Fight Money -valuutalla. Helmikuun 14. päivä tarjolle tuodaan kuitenkin lisäksi kolmas vaihtoehto Street Fighter V: Champion Edition -myyntipaketilla. Se pakkaa sisäänsä kaikki Street Fighter V:n 40 hahmoa, 34 kenttää ja reilut 200 asua, eli kaiken maksullisen sisällön lukuunottamatta muutamia brändättyjä yhteistyöasuja.

Champion Edition kustantaa fyysisenä ja digitaalisena noin 30 euroa. Street Fighter V:n jo omistavat voivat kyllä päivittää versionsa myös 25 eurolla muita aikaisemmin.

Lähde: Capcom

Lisää luettavaa