Joukkonääntyminen luo kummituksia – tältä näyttää Don’t Starve Together

Don't Starven moninpelitila Don't Starve Togetherin kehitys on siinä pisteessä, että Klei Entertainment on uskaltanut tarjota jo hieman pelikuvaa luomuksestaan.

13.7.2014 21:15

Don’t Starven moninpelipäivitys Don’t Starve Together on saanut ensimmäisen videonsa. Prototyyppipelikuvaa esittelevä pätkä on kaapattu Klei Entertainmentin työntekijöiden ensimmäisestä pelitestaussessiosta ja se tarjoaa näin ollen vielä varsin varhaisen kuvan uudesta pelitilasta.

Noin minuutin mittaisella videolla nähtäville saadaan varsinkin Don’t Starve Togetherin mukana peliin saapuvat kummitukset. Mikäli nälkä tosiaan pääsee Don’t Starven moninpelissä luhistamaan pelaajia, muuttuvat nämä tomun sijaan tällä kertaa kummituksiksi, jotka pystyvät vuorovaikuttamaan pelimaailman kanssa omine haamumaisine tapoineen. Myös henkiin palaaminen luonnistuu heiltä tietyissä tilanteissa.

Don’t Starve Togetheria on tavoiteltu pelin pc-versioon vielä täksi kesäksi. Kuitenkaan PlayStation 4- tai Vita-version saapumisesta ei vielä ole varmuutta.

Mikäli Don’t Starven omistaa jo entuudestaan, pääsee moninpeliin käsiksi ilmaiseksi. Päivityksen saapuminen nostaa kuitenkin samalla koko Don’t Starve -pelin hintaa kauppapaikoilla hippusen verran.

Lisää luettavaa