Joko Terraria ja kumppanit on koluttu? Tinkertown päästää pian uuteen fantasiahiekkalaatikkoon

Rakentelu ja fantastinen toimintaseikkailu kiinnostavat yhä ainakin pelintekijöitä.

29.11.2020 16:05

Uusi joukko satunnaisesti syntyviä fantasiamaailmoja odottaa tutkijoitaan ensi viikosta 3. joulukuuta alkaen. Tämä tapahtuu Windows-koneille ainakin näin aluksi suuntaavan Tinkertownin merkeissä, joka tuodaan ensiksi saataville varhaisjulkaisuna.

Yksin ja yhteistyönä pelattavassaTinkertownissa suunnataan lintuperspektiivissä kuvattuun pikseliseikkailuun, jossa vietetään aikaa niin omia asunalueita rakennellen, sen ympäröimiä alueita tutkiskellen ja maailmassa piileviä vaaroja piesten. Resurssien keruu on tietysti tärkeässä roolissa ja tukee kaikkia edellä mainittuja hankkeita uusilla paremmilla varusteilla ja rakennushankkeilla. Aarteitakin pitäisi piisata löydettäväksi, sillä sieltä täältä etsittävissä on myös luolastoja ja niiden sisuksissa piileviä pomotaisteluita.

Jo early access -vaiheensa alussa Tinkertowniin luvataan koettavaa pitkäksi aikaa. Tulevien kuukausien aikana odottaa sopii vielä niin uusia esineitä, vihollisia kuin reseptejä sekä tietysti pelaajapalautteen perusteella tehtyjä viilauksia. Tarkkaa aikataulu kehittäjä Headup Games ei ole varhaisjulkaisulle antanut, joskin se kertoo pyrkivänsä saamaan pelin valmiiksi mahdollisimman nopeasti mutta laadusta tinkimättä.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa