Joko Skull and Bones kohta julkaistaan? Pitkään ja hartaasti työstetty piraattipeli on taas betatestissä

Skull and Bonesin uusin betatesti käynnistyy tällä viikolla.

21.8.2023 05:43

Ubisoftin Skull and Bones saapuu taas pelaajien testiin.

Useaan otteeseen viivästynyt ja ainakin kertaalleen läpikotaisesti uusiksi laitettu Skull and Bones on suljetussa betatestissä tänä viikonloppuna. Tämänkertainen betatesti kestää perjantaista maanantaihin ja se on saatavilla ainoastaan kutsutuille käyttäjille pc:llä. .

Skull and Bonesin tulevassa betatestissä pelaajat pääsevät tutkimaan afrikan rannikkoa ja Sainte Annen merirosvotukikohtaa. Betaversio sisältää joukon kampanjatehtäviä, sivutehtäviä, haasteita sekä kaikille avoimia maailmatehtäviä. Testissä päästään myös vuorovaikuttamaan yhdessä muiden pelaajien kanssa sekä kehittämään laivoja, aseita ja varusteita.

Betatestin osallistujilta ei vaadita vaitiolositoumusta, joten beta poikinee myös pelaajien mielipiteitä ja näkemyksiä julkisuuteen. Osallistujia kannustetaan myös suoratoistamaan pelisessioitaan verkossa, joten viikonlopulta voidaan odottaa myös uutta pelikuvaa Skull and Bonesista.

Betatestistä kiinnostuneet pelaajat voivat ilmoittautua mukaan Skull and Bonesin verkkosivuilla. Mukaan kutsutut testaajat saavat myös mahdollisuuden kutsua mukaan kaksi kaveriaan testaamaan piraattiverkkoseikkailua.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa