Joko jalka vipattaa? Ylistetty Crypt of the NecroDancer iskee ensi viikolla

Musiikalinen luolastoseikkailupeli Crypt of the NecroDancer on lämmittelynsä lämmitellyt. Virallinen julkaisu odottaa ensi viikolla!

18.4.2015 01:49

Viime vuoden kehutuimpien early access -pelien joukkoon lukeutuva luolastoseikkailupeli Crypt of the NecroDancer on pian valmis. Peliä kehittävä Brace Yourself Games on julkaissut luomuksestaan nyt kokonaan uuden trailerin, joka vahvistaa pelin virallisen julkaisun tapahtuvan 23. huhtikuuta.

Valmistuessaan peli laajenee sekä viimeisellä pelattavalla alueella kuin myös kokonaan uudella hahmolla. Lisäksi mukaan saadaan myös esimerkiksi kokonaan uusia saavutuksia, uusia musikaalisia yllätyksiä sekä viime hetken korjauksia.

Mikäli Crypt of the NecroDancerin on tähän asti onnistunut missaamaan, on kyseessä luolastoseikkailua ja rytmipelaamista kiehtovalla tavalla yhteen tuova peli. Siinä pelaajat löytävät itsensä tutkimasta aarteita ja hirviöitä pursuavia satunnaisesti muodostuvia luolastoja, joissa niin liikkuminen kuin vihollisia vastaan hyökkääminenkin tapahtuu kaikki pelin taustamusiikin tahdissa.

Pelin musiikit on säveltänyt Super Meat Boysta muun muassa tuttu Danny Baranoswky, mutta halutessaan seikkailemaan voi lähteä myös oman musiikkikirjastonsa voimin.

Crypt of the NecroDanceria kaupitellaan Steamin kautta niin Windows-, Linux- kuin myös Mac-koneille. Vielä ainakin näin early access -vaiheessa peli kustantaa sellaisenaan 15 euroa ja ääniraidan kanssa 23 euroa.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa