Joka kodin asuntomarkkinat -simulaattori House Flipper päivättiin PS4:lle ja Xboxille

Houes Flipperin tyydyttävä asuntomarkkinatoiminta laittaa kohta konsolipelaajatkin töihin.

15.2.2020 19:05

Parin vuoden takainen pc-yllättäjä House Flipper tekee myös konsolipelaajista pian remontoinnin ja asuntomarkkinoiden ammattilaisia. Erikoinen pelitapaus nähdään PlayStation 4:llä helmikuun 25. päivä, eikä Xbox One -versiotakaan tarvitse odottaa enää kuin helmikuun 26. päivälle.

Jos pelistä tehtyjä lukuisia nettivideoita on onnistunut jotenkin välttelemään, lähdetään House Flipperissä ostamaan yleensä äärimmäisen rujossa kunnossa olevia taloja, jotka sitten pitäisi ehostaa myyntikuntoon. Tämä tuo mukanaan muun muassa siivousta, elektroniikan korjaamista, sisustamista kuin joskus seinienkin kaatamista.

Tarkoituksena olisi tietysti saada talot kuntoon tavalla, mikä mahdollistaa niiden myymisen voitolla. Budjetointikin kannattaa siis pitää välillä mielessä sen lekan kanssa heiluessa.

Pc:llä pelin perusversio on kustantanut noin 17 euroa, mistä konsoleilla tuskin hirveästi poiketaan. Myyntiin siihen on kyllä saatu ajan myötä kepeää lisäsisältöäkin. Tiedossa ei vielä ole, miten konsoliversio on aikeissa huomioida niitä.

Lisää luettavaa