Jo yli 20-vuotias roolipelisarja Atelier jatkuu taas talvella

Atelier-sarjan 20 vuoden taivalta juhlistava Nelke & the Legendary Alchemists: Ateliers of the New World on tulossa länteen.

13.7.2018 21:35

Roolipelisarja Atelier juhli aiemmin keväällä jo 21-vuotissynttäreitä, mutta se ei tunnu menoa vielä hidastavan edes lännessä. Sarjaa julkaiseva Koei Tecmo on vahvistanut, että sen viimeisin osa Nelke & the Legendary Alchemists: Ateliers of the New World on matkalla Amerikkaan ja Eurooppaan tulevan talven aikana.

Täällä päin maailmaa roolipeli ilmestyy PlayStation 4:lle, Switchille ja pc:lle. Japanissa vielä myöhemmin tänä vuonna tapahtuva julkaisu kattaa pelin PS4-, Switch- ja Vita-version.

Uutena asiana Nelke & the Legendary Alchemists: Ateliers of the New World esittelee Atelier-sarjaan kaupunkirakentelun, jota päästään harrastamaan perinteisemmän rooliseikkailun yhteydessä. Alkemian kanssa kikkailu ei ole kuitenkaan sekään täysin hylätty, sillä kaupungin kukoistaminen vaatii myös sen käyttöä. Tässä apua tarjoavat useat aiemmista Atelier-sarjan osista tutut hahmot.

Nelke & the Legendary Alchemistin on tehnyt jälleen kerran sarjan luonut Gust ja sitä markkinoidaan sarjan 20-vuotisjuhlapelinä.

Lähde: Koei Tecmo

Lisää luettavaa