Jo vuosia kehitteillä ollut Halo-televisiosarja on menettänyt ohjaajansa

Showtimen Halo-sarjan tuotanto on kokenut kolahduksen.

4.12.2018 10:56

Showtimen aiemmin tänä vuonna julkistama Halo-televisiosarja on menettänyt projektiin kiinnitetyn ohjaajansa ja tuottajan Rupert Wyattin.

Lähdön taustalla on aiempaa suuremmaksi kasvanut tuotanto ja sen myötä lisääntyneet tuotantopäivät, jotka aiheuttivat ongelmia Wyattin muiden velvoitteiden suhteen.

– Olen harmissani, että Halon tuotantomuutokset estävät minua jatkamasta sarjan ohjaajana. Aikani Halon parissa on ollut luovuudellisesti rikasta ja palkitsevaa ilmiömäisen tiimin seurassa. Liityn nyt fanijoukkioiden sekaan odottamaan innokkaasti lopullista sarjaa, Wyatt kertoo tiedotteessaan.

Halo-sarja julkistettiin alun alkujaan jo vuonna 2013 osana Xboxin alkuperäistä tuotantoa, mutta projekti siirtyi Showtimen alaisuuteen vuonna 2014, kun Xbox Entertainment Studios suljettiin. Showtime näytti projektille vihreää valoa puolestaan kesäkuussa, jolloin Wyatt saapui ohjaajaksi ja tuottajaksi.

Sarjaan on etsitty viimeaikoina sopivia näyttelijöitä, joiden lisäksi tuotantoon kaivataan nyt kuumeisesti uutta ohjaajaa.

Showtimen toimitusjohtaja Gary Levine kertoi samassa yhteydessä tuotannon etenevän kuitenkin sujuvasti. Kuvausten oli määrä käynnistyä alkuvuodesta 2019, mutta ohjaajan lähtö viivästyttänee alkamispäivää tuonnemmaksi.

Sarjan käsikirjoituksesta vastaa Kyle Killen.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa