Ranskalaisjulkaisija Bigben Interactive on tehnyt pari kappaletta pikaisia julkistuksia tämänviikkoisen Bigben Week -esittelytilaisuutensa kunniaksi.

Yllättävin kaksikosta on uusi Vampire: The Masquerade -pöytäroolipeliin perustuva teos. Peliä työstää viime vuodelta tutun The Council -seikkailupelin tehnyt Big Bad Wolf -studio, joka kerrotaan olevan tekemässä taas roolipelielementeillä varustettua hyvin tarinavetoista kokemusta. Nimeä tai julkaisuajankohtaa teoksella ei vielä ole, mutta siitä on määrä kuulla lisää viimeistään kesän Gamescom-messuilla.

Peliä ei sovi sekoittaa Paradox Interactiven ja Hardsuit Labsin aiemmin maaliskuussa paljastuneeseen Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2:een.

Toinen julkistuksensa saanut uusi Bigben-nimike on fantasiaurheilua tarjoava Blood Bowl III. Uusi peli on määrä nähdä ensi vuonna ja jälleen kerran sarjaa aiemminkin tehneen Cyaniden toimesta. Sarjan videopelijulkaisuista oli ennen vastannut toinen ranskalaisyhtiö Focus Home Interactive, joka tapasi tehdä muutenkin kiivasta yhteistyötä Cyaniden kanssa. Nykyisin studio on kuitenkin Bigbenin omistuksessa.

Yksityiskohdat myös Blood Bowl III:sta ovat vielä vähissä. Siitäkin pitäisi kuuluva vielä kuitenkin muutaman kuukauden sisällä lisää.

Lähde: Bigben Games (Twitter)

Lisää luettavaa