Jo kertaalleen viivästellyt monsteriräiskintä Evolve valmistui – katso sen kunniaksi uusi video

Evolven ei pitäisi enää myöhästellä pahemmin ainakaan kehityssyistä. Peli on nyt valmiina matkalle kohti monistuskonetta.

9.1.2015 21:49

Moninpelattavan Evolve-hirviöräiskinnän pääasiallinen kehitysvaihe on päättynyt. Kehittäjä Turtle Rock Studios on varmistanut, että peli on seuraavaksi suuntamassa monistettavaksi, minkä jälkeen edessä onkin 10. helmikuuta tapahtuva julkaisu.

Tapahtuman kunniaksi Evolvesta on julkaistu uusi traileri. Pelikuvaa siinä ei kuitenkaan nähdä, sillä video esittelee tällä kertaa pelin aloitusanimaation.

Evolvea päästään pelailemaan niin Xbox Onella, PlayStation 4:llä kuin pc:lläkin. Alun alkaen peliä odoteltiin kauppoihin jo viime vuoden lokakuulle, kunnes julkaisija 2K Games päätti Turtle Rockin kanssa lykätä sittenkin lykätä hirviöjahdin alun aina tälle vuodelle.

Pelistä on vielä kertaalleen luvassa lyhyt beetatestivaihe kaikilla alustoilla. Xbox Onella se starttaa tammikuun 15. päivä ja pelaamaan pääsevät kaikki Xboxin kultajäsenet. Pc:llä vuorostaan beetaillaan päivää myöhemmin suljetuissa olosuhteissa heidän kanssa, jotka olivat jo mukana pelin alfatestissä tai jotka omistavat Steamissa BioShock Infiniten tai Left 4 Deadin. PlayStation 4:llä alfaan osallistuneet pääsevät testailemaan jälleen näillä näkymin 17. päivä.

Lähde: Evolve (kotisivu)

Lisää luettavaa