Jep, Fallout 4:n tulo on käsillä – Bethesda avasi kiusoittelusivun

Fallout4Fallout4Fallout4Fallout4Fallout4FalloutFallout4Fallout4Fallout4Fallout4Fallout4FalloutFallout4Fallout4Fallout4Fallout4Fallout4FalloutFallout4Fallout4Fallout4Fallout4Fallout4Fallout.

2.6.2015 21:32

Seuraavan täysiverisen Fallout-pelin kauan odotettu julkistus alkaa olla jo käsin kosketeltavissa. Fallout-sarjaa tätä nykyä hallitseva pelijulkaisija Bethesda on avannut nyt kokonaan uuden kiusoittelusivun osoitteeseen fallout.bethsoft.com, jonka mukaan jotain on tapahtumassa keskiviikkona kello 17 Suomen aikaan.

Bethesda on puskenut sivua varsin innolla faniensa silmille. Mikäli selata yrittää parhaillaan esimerkiksi Bethesdan virallista blogia, ohjautuu sivusto automaattisesti Fallout-laskuriin.

Oletettavasti huomenna tiedossa on vasta vain jonkinlainen kevyt paljastus liittyen seuraavaan Fallout-peliin. Kesäkuun 15. päivä kello viideltä aamulla Bethesdan on määrä järjestää nimittäin myös E3-lehdistötilaisuus, jossa pelin on myös odotettu olevan esillä. Samaisessa tilaisuudessa nähtäville tullaan saamaan pelikuvaa myös uudesta Doomista.

Lähde: Bethesda (Twitter)

Lisää luettavaa