Jättiläisötököiden sota Maan kanssa jatkuu taas loppuvuodesta

Kaksi Earth Defense Force -peliä saadaan kauppoihin Euroopassakin vielä tänä vuonna. Pelattavaa saadaan sekä PS4:lle että Vitalle.

31.8.2015 00:45

B-luokan toimintaviihteestään tunnettu pelisarja Earth Defense Force on palaamassa Eurooppaan tänä vuonna. Vielä loppuvuoden aikana jättiläismäisiä avaruusötököitä päästään räiskimään sekä PlayStation 4:llä että Vitalla, joista ensimmäiseksi mainittu on saamassa Earth Defense Force 4.1: The Shadow of New Despairin ja Sonyn käsikonsoli vastaavasti Earth Defense Force 2: Invaders from Planet Spacen.

Tulevat pelit eivät ole kumpikaan aivan täysin uusia tuotoksia. The Shadow of New Despair on eräänlainen paranneltu versio viime vuonna tavatusta Earth Defense Force 2025:stä, kun taas Invaders from Planet Space on remasteroitu versio alkujaan PlayStation 2:lle tuodusta Global Defense Forcesista. Vita-peliin odotettavissa on uusina asioina esimerkiksi tuore Air Raider -hahmoluokka ja neljän pelaajan verkkoyhteistyötila, kun taas PS4:n uusitussa Earth Defense Forcessa räiskimään päästään muun muassa uusia vihollisia.

Pelit tuo Eurooppaan brittijulkaisija PQube, joka aiemmin tänä vuonna vastasi myös Steins;Gaten PlayStation-versioiden länsimaalaisesta julkaisusta. Yhtiö on tuomassa myös BlazBlue: Chrono Phantasma Extendin vielä Eurooppaan.

Lähde: Rice Digital, Siliconera

Lisää luettavaa