Jätit ja nälkäkuolema kulkevat käsi kädessä pian myös PS4:llä

PlayStation 4 -versio Don't Starvesta on laajenemassa Reign of Giants -lisäseikkailun saapuessa viimein konsolille ensi viikolla.

15.7.2014 14:25

Selviytymisseikkailu Don’t Starven alkaa olla aika laajentua pian myös PlayStation 4:llä. Pc:llä jo alkuvuodesta tavattu pelin Reign of Giants -laajennus on nyt saanut julkaisupäivän myös Sonyn uutuuskonsolilla vahvistaen, että jätit pääsevät irti jälleen 23. heinäkuuta.

PlayStation 4:llä laajennuksen voi latailla noin viiden euron maksua vastaan. Kuten pc:llä, lisää Reign of Giants pääpeliin joukon yhtä jos toista uutta koettavaa aina uusista pelattavista hahmoista uusiin vuodenaikoihin ja vihollisiin. Luonnollisesti jätit kuuluvat myös pakettiin.

PS4-julkaisun jälkeen Reign of Giants on matkaamassa vielä myös Vitalle. Laajennusta ei kuitenkaan tulla myymään laitteelle erikseen, sillä se pakataan yhteen Don’t Starven perusseikkailun kanssa, kun se vain Vitalle vielä ajan myötä saadaan.

Parhaillaan Don’t Starven pc-versiota varten on myös kehitteillä kokonaan uusi moninpelitila. Sen saapumisesta PlayStationeille ei ole kuitenkaan vielä varmuutta.

Lähde: Klei Entertainment

Lisää luettavaa