Jännittävä traileri paljastaa millainen uusi kummitustyypin otus tullaan näkemään Pokémon Scarlet ja Violet -peleissä

Pelit julkaistaan ensi kuussa.

26.10.2022 15:30

Pokémon-pelien kirjo on laajentumassa jälleen, kun Pokémon Scarlet ja Violet ilmestyvät Nintendo Switchille marraskuussa. Nyt peleistä on julkaistu uusi traileri, jossa nähdään myös tuore kummitustyypin otus.

Uusi Pokémon on nimeltään Greavard. Se näyttää pieneltä, pitkäkarvaiselta koiralta, jonka pään päällä loistaa yksinäinen kynttilä. Siihen pääsee törmäämään Paldean alueella, jonne kouluttajat pääsevät seikkailemaan Scarletissa ja Violetissa ensimmäistä kertaa.

Julkaistu traileri sopii mainiosti käynnissä olevaan Halloweenin kauhuaikaan. Se on kuvattu first person -muodossa ja seuraa kouluttajaa, joka on lähtenyt yön hämärinä tunteina etsiskelemään kummitustyypin otuksia lähiympäristöstään. Törmättyään ensin pariin aiemmista Pokémon-julkaisuista tuttuihin otuksiin, kouluttajan huomion varastaa uusi tuttavuus Greavard. Traileri myös esittelee hyvin kummitustyypin Pokémoneille tyypillistä taipumusta kuluttaa läheisyydessään olevien ihmisten energiaa.

Pokémon Scarlet ja Violet julkaistaan Nintendo Switchille perjantaina 18. marraskuuta. Ne ovat ensimmäiset Pokémon-pelit, joissa pelaajat pääsevät seikkailemaan virtuaalimaailmaan aivan vapaasti ennalta määriteltyjen reittien sijaan.

Katso tuore traileri alta.

Lisää luettavaa