James Cameronin Avatar palaa pelimuotoon The Division -tekijöiden kehittämänä

Ubisoft on palaamassa James Cameronin Avatar-sarjan pariin uudella pelillä, jota kehittelee The Divisionista tuttu Massive Entertainment.

28.2.2017 18:19

Ubisoft on julkistanut uuden James Cameronin Avatar-elokuvasarjaan pohjautuvan pelin. Tuotosta kehittelee The Divisionista tuttu ruotsalaisstudio Massive Entertainment hyödyntäen omaa Snowdrop-pelimoottoriaan.

Hirveästi muuta uudesta projektista ei sitten tiedetäkään. Varmuutta ei ole esimerkiksi siitä, millainen uusi peli tulee olemaan ja miten se sitoutumassa tapahtumiltaan yhteen Cameronin elokuvien kanssa. Cameronin Lightstorm Entertainment -tuotantoyhtiön on kerrottu olevan kyllä kyllä jollain tavalla mukana kehityksessä, ja ilmeisesti pelin on määrä tarjota uudenlaisia vapauksia Pandoran maailman tutkiskeluun.

Jo aiemmin Ubisoft on julkaissut yhden aiemman Avatar-pelin, joka saapui samoihin aikoihin kauppoihin ensimmäisen Avatar-elokuvan kanssa. Suunnitteilla sarjaan on parhaillaan neljä lisäleffaa, joista ensimmäisen kuvausten olisi tarkoitus käynnistyä tänä vuonna.

Lähde: UbiBlog

Lisää luettavaa