Pidätkö verkkoroolipeleistä? Mitä ilmeisimmin niin pitää moni muukin, sillä jälleen yksi MMORPG juhlii 10 miljoonan pelaajan merkkipaalun ylittämistä. Tällä kertaa vuorossa on Bethesdan hiljattain Morrowindiinkin laajentunut The Elder Scrolls Online.

Bethesda ei erikseen tarkentanut, miten se määrittelee 10 miljoonaa pelaajaa. Se kielisi siitä, että peliä olisi tähän asti kokeiltu 10 miljoonalla eri pelitilillä, eikä kyse olisi siis aktiivisesta pelaajamäärästä. Tapausta silti juhlitaan varsin näyttävästi, sillä pelin sisäiset #10millionstories-aktiviteetit lähtevät käyntiin tänään ja kestävät joulukuun 6. päivään asti.

Sen myötä pelaajat saavat jokaisesta Dungeon Finderilla läpäistystä satunnaisluolastosta mysteerilahjalaatikon, jotka voivat sisältää lukuisia palkintoja, kuten tarvikkeita, pukuja, lemmikkejä tai ratsuja. Mikäli kohdalle osuu jättipotti. palkintona on peräti kaksikymmentä ratsua tai kotia.

Lisäksi The Elder Scrolls Onlinen pääpeli on 6. joulukuuta asti kestävän kampanjan aikana pelattavissa täysin ilmaiseksi sekä pc:llä, macilla ja PlayStation 4:llä – mutta ei Xbox Onella. Bethesda julkaisi myös uuden videon juhlistamaan tapausta. Sen voi katsastaa ohesta.

Myös japanilainen Square Enix ilmoitti aiemmin tänä vuonna, että sen Final Fantasy XIV -verkkoroolipeli olisi saavuttanut 10 miljoonan pelaajan rajan.

Lähde: Bethesda

Lisää luettavaa