Jalkapallon EM-kisat saapuvat ilmaiseksi PES 2016:een

Nihkeän päivitysmenestyksen myötä Pro Evolution Soccer 2016 on saamassa ensi vuonna ilmaista sisältöä kesällä pelattaviin jalkapallon EM-kisoihin liittyen.

22.11.2015 15:47

Konamin viimeisin jalkapallopeli Pro Evolution Soccer 2016 on juhlistamassa ensi vuonna pelattavia jalkapallon EM-kisoja ilmaisen lisäsisällön voimin. Parhaillaan työn alla oleva EM-kisasisältö tulee olemaan ilmaista ennen kaikkea siksi, että Konami pyrkii hyvittämään sillä heikon menestyksensä pelin viimeaikaisen päivittämisen kanssa.

– Viimeiset kuukaudet ovat olleet hankalia faneille ja olemme menettäneet paljon luottamusta tavalla, jolla olemme hoitaneet viimeiset Data Pack -päivityksemme. Pelistä on puuttunut asioita, joita kuluttajamme ovat odottaneet siitä löytyvän. PES-tuotantotiimi arvostaa faniensa tukea ja haluaa korjata asian, Konamin futispäällikkö Erik Bladinieres kirjoittaa yhtiön kotisivuilla.

Data Packeilla Konami on päivittänyt uusinta PES-peliä esimerkiksi niin ajantasaisilla pelaaja- ja joukkuetiedoilla, kuten myös esimerkiksi stadionien tapaisilla lisäsisällöillä. Yhtiöllä on kuitenkin ollut hankaluuksia pysyä varsinkin useiden oikeassa maailmassa tapahtuneiden pelaajasiirtojen perässä, mikä on harmittanut monia pelaajia.

Tiedossa ei vielä ole alkuunkaan, minkälaista EM-kisasisältöä Konami on aikeissa julkaista PES 2016:een. Paketin ilmaisuudella on kuitenkin siinä mielessä painoarvoa, että Konami hankki hiljattain haltuunsa EM-turnauksen viralliset pelioikeudet kisat järjestävältä jalkapalloliitto Uefalta. Viime EM-kisojen aikaan oikeuksia hallitsi EA, joka käytti niitä hyödykseen tuomalla FIFA 12:een maksullisen EM-kisalaajennuksen.

Jalkapallon EM-kisat pelataan ensi vuoden kesä-heinäkuussa Ranskassa.

Lähde: Konami

Lisää luettavaa