Codemasters on paljastanut jälleen yhden uuden osan Dirt-ajopelisarjaansa. Dirt Rally- ja Dirt Showdown -sivuosien jälkeen yhtiö on viimein työstämässä virallisesti Dirt 4:ää, jonka se on julkaisemassa PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Windows-koneille kesäkuun 6.-9. päivän paikkeilla paikkeilla.

Myös uusin osa on uskollinen nimelleen siinä, että Dirt 4:ssä ajelu keskittyy edelleen maastoajoon. Peli sisältää esimerkiksi virallisen FIA:n World Rallycross Championship -lisenssin ja tarjoaa myös mahdollisuuden hiekkakirppujen ja hieman raskaampienkien maastoajoneuvojen kanssa kaasutteluun. Autenttisen ajotuntuman ja realistisen vauriomallinnuksen pitäisi olla myös keskeinen osa pelin ydintä.

Merkittävänä lisänä sarjaan Dirt 4 esittelee sarjaan myös Your Stage -työkalun. Sen voimin peliin on mahdollista luoda tietokoneen avustamana periaatteessa loputtomasti uusia ralliratoja perustuen sekä erilaisiin lokaatioihin että säädettävissä oleviin rajoituksiin. Työkalun pitäisi taipua sekä yksinkertaisten että monimutkaisten ratojen luomiseen, ja niitä pääsee myös jakelemaan kavereille esimerkiksi haasteaikeissa.

Lisää luettavaa